torstai 25. maaliskuuta 2010

Ja lisää taskuja!Ja lisää taskuvaippoja. Ja miten niin joku on hulluna näihin kuoseihin? Kaikkia pitää saada ainakin yksi vaippa, parhaita kuoseja myös monen värisin sisuksin!
Liekkivaipasta on valitettavasti alkanut laminointi repeilemään siivistä mikä ei käytössä haittaa mutta on vähän ruma, harmi sillä tämä taitaa olla yksi meidän lempivaipoistamme! Tästä syystä päätin etten enää uusiin vaippoihin laita korkeudensäätöneppejä kuin br pul kankaasta tehtyihin.

Norsut on mun lempikuosi joten sitä löytyy oranssilla, sinisellä ja pian myös limellä coolmaxilla. Tuo retrokukka on kyllä aika neiti meidän herralle mutta mitäpä siitä kun äiti tykkää!


Aiemmat safarit ja öttömönkiäiset kävivät jo pieniksi joten heti piti tehdä uudet! Safarista tykkäsin enempi ruskealla coolmaxilla joten sellainenkin suunnitteilla.


Ja jos on nätit vaipat niin pitää olla nätit imutkin! Tsi-perhosia ja muutama vaippakin.


Ja lisää perhosia, tällä kertaa osin kierrätysmateriaalista.


Kauan odotettu finnskog pääsi sekin jo vaipaksi. Tykkään tosi paljon ja minä en ole näissä kankaan asetteluissa niin nuuka että haittaisi vaikka kuvat väliin väärinpäinkin.Ja viimeisimmät valmistuneet. Kaikki samalla kaavalla tehty mutta oravat säädetty pienimmille säädöille ja avaruusoliot ja savanni vissiin L-kokoisia kun menevät tiukimmillaan just tuolle 69cm ja 9kg poitsulle. Ruskea on mun eka ja ehkä vikakin etunepillinen kun tykätään enempi noita tarrallisia käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti