lauantai 3. huhtikuuta 2010

Taskuvaippoja taas...

Tämän päivän ompelukset, kaikki muokatulla KVY:n L kaavalla. Oogassa punainen coolmax ja punaiset säätönepit, Norsussa lime coolmax ja limet säätönepit, Ainottaressa ruskea coolmax.

Norsut on siis vihdoin valmistunut viimeinen vaippa mun norsukolmikkoon, halusin tätä lempikuosiani kaikilla siihen sopivilla väreillä eli oranssilla, sinisellä ja limellä. Ja nyt kukaan ei saa tulla sanomaan että tuohon kävisi kivasti ruskeakin koska meillä ihan oikeasti on jo liikaa vaippoja ja monta vielä ompelematta! ;)

Ainotar tuli meille vähän vahingossa kun ahneus iski Hahtuvahullulta tilatessani. En kuvien perusteella edes tykännyt kuosista muusta kuin nimestä mutta täytyy sanoa että kangas on livenä paaaaljon paremman näköinen kuin kuvissa joissa se yleensä näyttää joko haalistuneemmalta tai keltaisemmalta kuin onkaan!

Ja tuo Ooga nyt vaan on aivan ihana kuosi, ei taida muuta tarvita edes sanoa! ♥

Kolmen vaipan leikkaus, nepitys ja ompelu on mulle kyllä liian suuri urakka kerralla, viimeinen vaippa oli melkoista takkua ja ketutusta ommella. No selkiytyipä taas sekin että vaikka vaippoja on kiva ommella niin ammatikseni en tätä tekisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti