torstai 1. huhtikuuta 2010

Aprillipäivän ompelukset

Täydellisesti istuvan sivunepillisen vaippakaavan metsästys jatkuu, todennäköisesti vielä tämänkin vaipan jälkeen... Avaruusoliovaippa tehty siis weewekan M-L kaavalla ja ei ainakaan ilman etukuminauhaa istunut, kohta kokeilen istuuko noinkaan. Sisällä sähkönsininen coolmax ja turkoosit nepit.

Sitten finnskog vaippa on tehty KVY:n L koon kaavalla ja tuli ihan kiva paitsi etten niin paljon noista kulmikkaista siivekkeistä tykkää. Lisäksi pelkään että on liian pieni pojalle, ainakin näyttää siltä. Sisällä tässä ruskea cmx ja mustaa aplixia tarroina.

Kunhan poika herää päikkäreiltä pääsen testaamaan uudet vaipat!

Posti toi tänään Hahtuvahullulta iiiiihania oogabooga-puleja ja Ainotarta joten niistä syntyy seuraavat vaipat. Lisäksi paketista löytyi joustiksia joista tilkut päätynevät imuiksi, pakko niitäkin tehdä välillä kun vaippoja on jo niin paljon. Ja ostin myös paikallisesta kangasliikkeestä bambufleeceä samaan tarkoitukseen.

Tajusin juuri että Ukolla on yli 25 vaippaa käytössä mikä on kyllä ihan liikaa. Suunnitteilla ommeltavaksi on nyt ainakin kahdeksan vaippaa ja kankaita vielä ainakin pariinkymmeneen... Hups!

2 kommenttia:

  1. Meillä weeweka toimi etukumpparilla mainiosti kun tyttö oli normaalipainoisempi. Nyt on ne vähätkin reisimakkarat kadonneet niin ei käy tuo malli enää.

    VastaaPoista
  2. Pikaisesti kiukkuiselle pojalle kokeilin vaippoja ja varsinkin tuo tarrallinen istui mainiosti! Tuossa sivunepillisessä vierastan edelleen sitä että etuosa jää pussittamaan, saa nähdä tottuuko tuohon...

    VastaaPoista