maanantai 23. tammikuuta 2012

No nyt ne hatut.

No ei niistä hatuista taida puhumalla valmiita tulla joten otin härkää sarvista ja ryhdyin heti hommiin. Pojalle en keksinyt mitään kivaa vihreää niin pakko oli sitten ottaa tuo viidakkovelour. Itseasiassa jo tätä kirjoittaessani tajusin että Nordic forestia olisi ollut täysi metri! No kuitenkin tällainen tällä kertaa, onpahan kaavaa kokeiltu. Eteen tuli sauma johon piti keksiä joku aplikointi peittämään niin väsäsin siihenkin miekan kun ne on nyt olleet niin hitti. Taakse tein vielä mustan tähden. Applikoinnit siis heijastinkankaista.

Tytölle aniliinista velourista ja perhosheijastimella. Tällaisia perhoshattuja onkin jo monessa blogissa, ainakin Unikuulla. Muraveinik ei tytölle istunut oikein mitenkään päin päähän ja aika paljon sai muokata ja korjailla mutta ihan ok tuli. :)

Sovituskuva.

3 kommenttia:

 1. Kivat hatut :) täytyy itekin muistaa että tuo heijastinkangas olis aika hyvä juttu noissa pipoissa :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Kiva idea tosiaan laittaa pipoon aina tuo heijastinkin! Aina sitten varmasti mukana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Idea tuohon perhosheijastimeen tulee Unikuun terapiahuoneelta. :) Itse vaan lisäsin vielä oranssilla heijasinkankaalla pilkut perhoseen.
  Näitä pitäisi tehdä lisää mutta kannattaakohan enää talvimalleja tälle talvelle tehdä. Pojalle olisi suunnitelmissa punainen hattu miekkavalas aplikoinnilla, musta dinohattu oranssein heijastinharjaksin ja vihreästä olisi kiva tehdä kanssa vaikka mustin harjaksin...

  VastaaPoista