maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusi vuosi vanhat kujeet.

Tämä vuosi alkoi tällaisilla sydänautovelour housuille omalle pojalle. Ihana kangas! Pitkään karsastin tätä mutta sitten uteliaisuus voitti ja sain kangashamstereista vaihdossa palan. Ihanaa!

Miljuuna vuotta marinoitu viidakkovelour taipui vielä juuri ja juuri kapeaksi tunikaksi. Apinoitakaan en ole aiemmin hannonut saksia mutta nyt napsui. Kummassakin tunikassa hihat mustaa velouria ja omalle tytsälle nämä.

Ihastuttavaa peuraa sain haalittua vähän lisää niin tunikahan siitä oli tytölle saatava. Samoin krokosta oli äkkiä tehtävä ennen kuin korkeus loppuu kesken. Tyttö viihtyy paljon jo seisaaltaan ja kävelee mahtavasti tuettuna joten tunikoita on kiva tehdä ja käyttää. Krokosta puuttuu tosiaan vielä resorit kun tältä kylältä ei haluamaani keltaista löytynyt.

Loppukevennykseksi jo viime vuonna nappaamani kuva trikoistani. Kuva on jo aikalailla vanhentunut eli laitoin aika paljon ei niin sykähdyttäviä kankaita vaihtoon hamstereihin ja sainkin vaikka mitä ihanaa tilalle! :)

3 kommenttia:

 1. Sulla on kivan näköinen blogi. :)
  ja ihania kankaita vaikka kuinka paljon...
  *haaveilee* :)
  Ja eläkä vaihda taustaa mihinkään mistä et itse pidä. Jos joku ei mustasta tausta tykkää, niin ei se ole sulta poissa.. :)

  VastaaPoista
 2. Nyt on kiva tausta! Vaikka ei mua häirinny mustakaan =) Mä kerran aloitin tollasta huivia neuloon, kamalan itara tehdä, vaikka neuloa tykkäänkin. Noita pussukoita pitäs kokeilla tehdä, sulla on tosi siistin näkösiä! tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 3. Mahtavan ihania ompeluksia. Ite tykkään myös noista autovelourpöksyistä, vaikka aluksi luuin niitä liian räikeiksi.

  VastaaPoista