perjantai 2. joulukuuta 2011

Paaaljon kaikenlaista

Taas on valmistunut paaaljon ompeluksia mutta blogin ylläpitoon ei ole aika riittänytkään. No mieluummin näin päin, koska on tullut hankittua kankaita taas sieltä sun täältä ja laatikot pursuaa kaikkea ihanaa! Tytölle olen kokeillut uusia kaavoja ja harjoitellut lisää aplikointia.

Tämä on eka kaavakokeilu, kaavana teekannutunika ottobresta ja oli kyllä aivan liian iso! Tai ainakin ihan liian leveä! Odottaa nyt sitten tuossa purkamista, tarkoituksena lisätä pituutta ja antaa veljen tyttärelle joka on vuoden Veeraa vanhempi. Tämä kangas on Kangashamstereista hamstrattu.

Ihka ensimmäinen liivimekko. Kaava piirretty valmiista liivarista ja muokkailtu. Ihan kelpo liivari tuli. Kangas aikoinaan Tiritomilta, ihanaa!!!

Tunikan kokeilua osa 2. En yhtään muista mikä kaava tämä oli, olisko ollut kavennettu teepannu-tunika? No vähän liian iso ja leveä edelleen mutta ihan kiva silti. Hihat turhan reilut mutta koska tätä pidän nyt bodyn päällä lämpimänä paitana niin hyvä ollakin niin ei hihat kirraa. Kangas Nallevaipoilta ostettu kakkoslaatuinen pilvijoustis. Tuo muru-tilkku aplikoitu.

Jätkä on venähtänyt niin että vanhat housut jääneet pieneksi. Ihanaa, saan siis ommella uusia! Nämä ihan perushousuja ilman mitään hienouksia. Kettuvelour ja leijonavelour kumpikin Royal-tuotteelta.

Serkkupoika joskus piruuttaan tilasi multa pipon. Saamansa pitää. Moottoripyörän sitten aplikoin, tän piti olla harrikka mutta ei se ihan siltä näytä. Toinen puoli metsolan autojoustista niin voi pitää kummin päin vaan.

Ystävän tyttöselle lupasin erinäisistä palveluksista vaihtarina ommella tunikan ja siitä tulikin ihan kivan mallinen jo! Kangas kangashamstereista.

Tunikakokeilua osa 3. Tää on jo ihan kiva! Muokkailtu omasta 80cm paitakaavasta. Ehkä jopa liian kaponen eli ei mahdu kauaa vaikka tyttö ei vielä 70cm pitkäkään, mutta nyt mukava! Kangas öööö, kauan marinoitu, oiskohan ollut Hahtuvahullulta.

Serkkuni pojalle Englantiin asti lähti tällaisella siiliaplikoinnilla varustetut petroolin väriset velourhousut.

Paitoja ja tunikoita pukinkonttiin. Nuo tunikat tulee sisaruksille. Kankaat Saksan kimpasta, Iikkukiikulta, Sampsukalta ja Ottobren etsystä. Hihojen kankaat sieltä sun täältä. ;)

Ystävän pojalle yllärinä tallaiset muumihousut! Tuli niin ihanat ettei meinannu hannoa antaa! :D Kerrankin onnistui kaikki nappiin! Tarttee varmaan tehdä omalle pojalle samanlaiset!

Ja tämän päivän pikasurautuksena Tunikan kokeilu nro 4. Malli nukkuu vielä niin en tiedä miten onnistui mutta vaikuttaisi hyvältä. Levensin malli 3 verrattuna vähän hihoja ja pikkuisen helmaa. Pelkaampa että kaula-aukko on liian leveä... Noh harjoitukset jatkukoon, ehkkä minä kohta uskallan oikeasti tehdä oikeasti kivoista kankaista! :D

3 kommenttia: