maanantai 12. maaliskuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Kiitos kaikille onnitteluista! Olikin ihana viikonloppu! Mies toi ruusuja perjantaina ja pikkusisko tuli meille yökylään niin herkuteltiin porukalla. Lauantaina lapset jäi miehen hoiviin ja suunnattiin kahden jo lapsuudesta mukana seuranneen ystävän kanssa mökkeilemään. Meillä on parin kuukauden sisään syntyneet tytöt eli vauvankakkajuttujakin mökkiaikaan mahtui mutta myös paljon naurua ja hauskanpitoa ja oli ihanaa olla väliin muutakin kuin äiti ja vaimo. :) Sunnuntaiksi mies järkkäsi mulle kunnon synttärit kakkuineen ja kaikkineen.♥ Kyllä taas jaksaa!

Paitsi että mies vei anopille sen arvontalahjapussukan. :D No onneksi kangasta vielä yhteen pussukkaan on mutta lasten sairastelun takia saattaa hetki kestää ennen kuin pussukka valmistuu.

Ihanan monta uutta lukijaakin saatu mukaan! Mökillä keksittiin tyttöjen kanssa muutamia aika villejä/roiseja ideoita ompeluksiin eli tulevaisuudessa saattaa tulla taas jotain mielenkiintoista näytille. ;)

Mutta nyt siihen arvontaan! Se suoritettiin ihan vanhanaikaisesti eli nimet lappuihin ja lapun sai nostaa kohta 3-vee poikani.

Ja voittaja on.... SANI! Onnea voittajalle!

1 kommentti: