torstai 15. maaliskuuta 2012

Voihan kaksoisneula!♥

Minä en osaa käyttää kaksoisneulaa. Edellisessä koneessa sitä ei edes koneeseen saanut ja ihan siksi vaihdoin konetta. Mutta eka kokeilu epäonnistui joten päätin etten osaa. Enkä opettele.
No eilen uskaltauduin yrittämään ja tiedättekö mitä? Sehän on ihan helppoa! Ja hauskaa ja nättiä!


Sittenpä syntyi tytlle tällainen Mail expressin kaavalla. Koko kutakuinkin 80cm ehkä, tein 86cm kaavalla ilman saumavaroja. Ihan kiva mutta jotenkin en tykkää siitä mistä kohtaa tuo kangas "katkeaa"...

Pojalle t-paita. Isonsin vähän kaavaa, liikaa!

Eli tällaiset mekot tuli sitten sekä tyttärelle että pojalle... Tarttee vissiin tuota teepparia joko lyhentää tai laittaa vuodeksi kaappiin...


Sitten vielä ekat neuvolakortinkanteni. Tein jo toisetkin kun ovat niin kivoja tehdä! :)

3 kommenttia:

 1. Hei sä voitit viimein kaksoisneulakammon, great :D!

  VastaaPoista
 2. Keksitkö jotain jekkua jolla kaksoisneulan saa olemaan katkeamatta? ;D Täällä nimittäin kaksoisneulakammoa myös ilmassa, kun eka kerta johti niin nopeasti katkeamiseen. Nyt on tosin saumuri-peitetikkikone, mutta se on aika työlästä aina langoitella sitä edes takaisin.

  VastaaPoista
 3. Hmmm, en ole vielä yhtään katkaissut joten en taida osata neuvoa tuossa. Ainakaan ei kannata tehdä siksakkia sillä kaksoisneulalla! :D Minä yritin vahingossa jotain hunajakennoa mutta onneksi mun koneeseen saa napista merkattua että on kaksoisneula niin se ei tee liika leveetä tikkiä. :)

  Lyhensin tuon pojan mekon nyt kun mies antoi kovasti noottia siitä...

  VastaaPoista