lauantai 26. helmikuuta 2011

Epäonnisia etunepillisiä


Tänään ei taida onnistua oikein mikään. Nämä on olleet valmiiksi leikattuina ja säätönepitettynä jo varmaan pari kuukautta ja kun heräsin aamulla supistuksiin niin päätin ommella nämä valmiiksi. Huono päätös!
Etunepit nepitin ensinnäkin ihan vinoon, lanka loppui ja takkuili, ompeleet meni minne sattuu ja alalanka takkusi. Lopuksi siivekkeiden nepitys meni sekin pieleen. Tai tuo limemusta onnistui kokonaisuudessaan jotenkin, oranssista ei tiedä itkeäkö vai nauraa.
No miksi pitää ommella jos heti alkuun huomaa ettei onnistu? Ei mitään hajua! Ja miksi kuosihulluna tei mustia etunepillisiä kun näitä käytän lähinnä pojalla vaan saunan jälkeen kun hilluu pelkällä vaipalla ja aukoisi tarralliset? Siis miksi kuosilliset housujen alle piiloon ja mustat näkösälle? En tiedä. Ja miksi sitten tein nämä lisäsäätönepit ja yhdenkoon nepityksen kun nämä on ihan vaan pojalle enkä näitä vauvalla ajatellutkaan käyttää? No enpä ymmärrä tätäkään.
No juu, ehkä näitä nyt käytettyä tulee kuitenkin ja nämä mustat on oikein kivoja vaippoja kaikkien kuosien keskellä. Nyt jätän vaippaompelukset ainakin joksikin aikaa ja keskityn lepäilyyn ja vauvan odotukseen! :)

1 kommentti:

  1. Niin tuttu tunne, välillä on vain päiviä että olisi parempi jättää suosiolla ompelukset mutta silti sitä vain jatkaa (tekemään niitä virheitä ;) )

    Ja noihin miksi -kysymyksiin, omalla tuoreella kokemuksella voisin sanoa että raskaus saa aikaan ihan outoja asioita ;D

    Minusta nuo vaipat ovat oikein hienoja myös "esittelyyn" taidankin tehdä jonkin tuollaisen mustan vaipan.. Kun tykkäsin ihan hirmuisesti myös valkoisesta vaipasta jossa oli sisäosa ja nepit värilliset, joten voisi tehdä jotakin samanlaista mustana..

    VastaaPoista