sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ja vaippaa pukkaa taas.


Niin ihania uusia kuoseja taas tullut että ei auttanut kun surauttaa vaippoja taas vaikkei tarvetta todellakaan olisi. Tässä ensimmäisessä kuvassa ladybug vihreällä coolmaxilla, halloween ooga mustalla coolmaxilla, mustalammas mustalla coolmaxilla ja kirahvit petroolilla coolmaxilla. Kaikki omalla yhdenkoon vaippakaavalla.
Sitten pinkki ooga ja lime ystävyys punaisella coolmaxilla ja keltainen ja oranssa pikipallo mustalla coolmaxilla. Tuohon keltaiseen pikipalloon en ole kovin tyytyväinen, tai vaippana se on ihan ok mutta tuo keltainen väri on enempi sellainen raaka vihertävä eikä kirkas keltainen kuten odotin. Harmikseni tilasin tätä täysleveän kankaan ja oranssia vain vaippapalan koska oranssi näytti kuvissa ihan hailakalta mutta on livenä tosi kiva.

Nyt on vielä neljä uutta kuosia leikattuna ja niiden ompelun jälkeen voisi keskittyä välillä vauvan vaippoihin ja vaatteisiin. Vielä toivottavasti muutama viikko tehokasta ompeluaikaa ennen kuin vauva syntyy, nyt mennään raskausviikolla 35+3. :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihania nuo uudet kuosit! Mä elelen vielä ilman ompelukonetta, joten en kyllä uskalla nettikauppoihin edes kurkata. :D

    VastaaPoista